Apotheek accountant

Apotheek accountant en adviseurs voor beter inzicht in uw bruto marge en benchmarking van uw apotheek

PharmaCom of Mira? De apotheek account en adviseurs van De Financiële Schakel hebben meer dan 15 jaar ervaring met de apothekers markt, werkwijze en systemen.

Door onze jarenlange ervaring in de apothekerswereld zijn wij het beste recept voor de financiële zaken van uw apotheek. Door de korte lijnen met onze cliënten kunnen we u direct van dienst zijn. Geen assistent die het eerst nog moet voorleggen aan hun manager. Direct en flexibel dus!

Apotheek accountant

Waarom de apotheek accountant en adviseurs van De Financiële Schakel?

✓  Kennis van de markt, werkwijze en systemen van apotheken
✓  Meer dan 15 jaar ervaring met apotheken
✓  Voordelig overstappen voor apotheken
✓  Persoonlijk en flexibel
✓  Snel resultaat met groter financieel voordeel

Ruim 15 jaar ervaring in apothekersmarkt

Drijvende krachten achter De Financiële Schakel zijn Eddy Kleijheeg en Ismail Sahin. Beiden hebben een gezamenlijke achtergrond bij Accountantskantoor Tymstra en Peltzer, een specialistisch accountantskantoor voor apotheken onder leiding van Rob Jansen. Het klantenbestand bestond voor 70% uit apotheken. Door de ruim 15 jaar ervaring in het vak en de apothekerswereld zijn zij de perfecte sparringpartner voor uw apotheek administratie.

De Financiële Schakel

De Financiële Schakel is gevestigd in de Churchilltorens in Rijswijk.

‘Deze ervaren vakmensen weten wat er speelt in uw apotheek
en geven u de aandacht die u verdient’

Rob Jansen oud-eigenaar van Tymstra en Peltzer

Accountants met kennis van:

Door de vele apotheken die wij inmiddels bezocht hebben weten wij welke systemen er zijn en welke rapportages er beschikbaar zijn. De werkwijze van de groothandel en de verzekeraars kennen wij op ons duimpje. Wij gaan mee met de constante veranderingen in de wereld van apotheken. Het verwerken van deze administratie gegevens gaat dan ook snel en vlekkeloos. Hierdoor hebben we meer aandacht voor de niet-standaard zaken. Dit resulteert weer in de juiste cijfers en rapportages.

Het beste recept voor uw
financiële zaken

Bruto marge verhogen apothekers

Bruto marge verhogen voor apotheken

Door de vele apotheken die wij hebben gezien kunnen wij de apotheek ondersteunen bij het beoordelen van zijn bruto marge. Zonodig helpen wij de apotheker zijn inkoop-/voorraadbeleid aan te passen om de marge te verhogen.


Apotheek benchmark

Benchmark apothekers

Periodiek bieden wij een rapportage aan met hierin de belangrijkste kengetallen van uw apotheek administratie in vergelijking met andere apotheken en de CTG-normen (benchmarking).

Apotheek accountant contact

We zijn er voor u. Altijd.

Korte lijnen en duidelijk afspraken. Daar houden we van. Uw vaste aanspreekpunt staat altijd voor u klaar. Per telefoon, of komt u liever langs? Neem contact met ons op voor financieel advies voor uw apotheek.

T. 070 – 73 70 016
E. info@definancieleschakel.nl

 

 

Apotheek accountant brochure

De Financiële Schakel – Het beste recept voor uw financiële zaken

Download de brochure: De Financiële Schakel - Het beste recept voor uw financiële zaken

De Financiële Schakel – Het beste recept voor uw financiële zaken