Boekhouding

Wij zorgen voor een betrouwbare basis van de financiële huishouding van uw onderneming. Uw boekhouding is de basis van uw bedrijf. Maar, een goed geregelde boekhouding en gezonde financiële huishouding vragen om vakkennis, expertise en een flinke tijdsinvestering. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer uw tijd liever aan ondernemen besteedt. De oplossing? Besteed uw boekhouding (deels) uit aan De Financiële Schakel.

Een greep uit onze diensten;

  • Inrichten van administraties;
  • Verzorgen en voeren van uw complete administratie;
  • Periodiek beoordelen en corrigeren van uw administratie die u zelf bijhoudt;
  • Ondersteuning bij de verwerking van uw administratie;
  • Advies in het administratieve proces;
  • Meedenken en adviseren over opzet, invulling en voering van uw administratie.

Houd uw bedrijf financieel gezond

Door uw boekhouding in handen van De Financiële Schakel te geven, zorgt u voor betrouwbare vastlegging van alle financiële transacties binnen uw onderneming en heeft u uw financiële administratie op orde. Met als doel: uw bedrijf financieel gezond houden zodat u de juiste beslissingen neemt en kansen benut. Van De Financiële Schakel kunt u de beste boekhoudadviezen en -analyses verwachten waarop u als onderneming kunt bouwen. Wij zijn bekend met vrijwel alle boekhoudsoftware zoals: Cash, Exact, I Muis en Twinfield.

Online boekhouden

Met De Financiële Schakel kunt u ook voor online boekhouden kiezen, een slimme manier om uw financiële administratie te voeren. Samen met de accountants van De Financiële Schakel heeft u 24 uur per dag online inzicht in uw financiën.