Apotheek accountant

Apotheek administratie door De Financiële Schakel

Door onze jarenlange ervaring in de apothekerswereld zijn wij het beste recept voor uw financiële zaken. Door de korte lijnen met onze cliënten kunnen we u direct van dienst zijn. Geen assistent die het eerst nog moet voorleggen aan hun manager. Direct en flexibel dus!

Waarom De Financiële Schakel?

Drijvende krachten achter De Financiële Schakel zijn Eddy Kleijheeg en Ismail Sahin. Beiden hebben een gezamenlijke achtergrond bij Accountantskantoor Tymstra en Peltzer, een specialistisch accountantskantoor voor apotheken onder leiding van Rob Jansen. Het klantenbestand bestond voor 70% uit apotheken. Door de ruim 15 jaar ervaring in het vak en de apothekerswereld zijn zij de perfecte sparringpartner voor uw apotheek administratie.

‘Deze ervaren vakmensen weten wat er speelt in uw apotheek
en geven u de aandacht die u verdient’

Rob Jansen oud-eigenaar van Tymstra en Peltzer

Wij kennen uw systeem

Aposys, PharmaCom of Mira; door de vele apotheken die wij inmiddels bezocht hebben weten wij welke systemen er zijn en welke rapportages er beschikbaar zijn. De werkwijze van de groothandel en de verzekeraars kennen wij op ons duimpje. Wij gaan mee met de constante veranderingen in de wereld van apotheken. Het verwerken van deze administratie gegevens gaat dan ook snel en vlekkeloos. Hierdoor hebben we meer aandacht voor de niet-standaard zaken. Dit resulteert weer in de juiste cijfers en rapportages.

Bruto marge berekening

Door de vele apotheken die wij hebben gezien kunnen wij de apotheek ondersteunen bij het beoordelen van zijn bruto marge. Zonodig helpen wij de apotheker zijn inkoop-/voorraadbeleid aan te passen om de marge te verhogen.

Benchmark

Periodiek bieden wij een rapportage aan met hierin de belangrijkste kengetallen van uw apotheek administratie in vergelijking met andere apotheken en de CTG-normen (benchmarking).

Brochure: De Financiële Schakel – Het beste recept voor uw financiële zaken