Onze diensten

Diensten op maat.
We bieden een breed pakket aan diensten.
Deze diensten bieden we op maat, passend bij de wens van uw onderneming.

Accountancy

Bij ons vindt u de accountant die met u meedenkt; onder meer voor samenstelopdrachten. Een samenstelopdracht is een verzameling van alle financiële informatie over uw onderneming, samengevat en gerubriceerd in een jaarrekening.

Lees meer >

Boekhouding

Wij zorgen voor een betrouwbare basis van de financiële huishouding van uw onderneming. Uw boekhouding is de basis van uw bedrijf. Maar, een goed geregelde boekhouding en gezonde financiële huishouding vragen om vakkennis, expertise en een flinke tijdsinvestering.

Lees meer >

Belastingadvies

De Financiële Schakel stelt uw belastingaangiften op, inclusief de bijlage bij de aangifte voor uw onderneming. Wij adviseren u graag als ondernemer inzake uw onderneming, vennootschap, stichting of vereniging. Van het begeleiden vanaf de start tot het fiscaal herstructureren van uw onderneming.

Lees meer >

Bedrijfsadvisering

Desgewenst treedt De Financiële Schakel op als adviseur van het management bij beleids- en/of organisatieontwikkeling. Daarbij kunt u denken aan bedrijfsstrategie, ondernemingsplan, marketingplan, organisatie- en besturingsstructuur, financiële planning, change management en veranderingsprojecten.

Lees meer >

Salaris & Personeel

Een goede salaris- en personeelsadministratie vraagt de nodige tijd en energie. Daarnaast dient u ook altijd rekening houden met wetten en regels, die continu veranderen. De oplossing hiervoor is uw salarisadministratie uitbesteden aan de deskundige salarisadministrateurs van De Financiële Schakel.

Lees meer >

Controle opdrachten (Audits)

Accountantscontrole is alleen wettelijk verplicht voor organisaties van een bepaalde omvang; kleinere organisaties kunnen wel vrijwillig kiezen voor een professionele controle. Heeft u behoefte aan zekerheid, maar denkt u dat een controleopdracht iets te veel is van het goede?

Lees meer >

Referenties